facebook

Boots No7 Beautiful Skin Night Cream, Normal / Oily 


Your Nighttime Skincare Solution

Hypo-allergenic

Rebalance oil production while you sleep with this lightweight formula and help give skin just the right amount of moisture without overloading it.  You'll wake to shine-free and radiant looking skin.

©Boots Retail USA Inc.

Giải pháp chăm sóc da ban đêm  của bạn 

Kháng dị ứng Cân đối lại sản xuất dầu trong khi bạn ngủ với công thức nhẹ này và giúp cung cấp cho da một lượng hơi ẩm mà không quá tải . Bạn sẽ thức dậy và  tỏa sáng với làn da rạng rỡ 


© Boots bán lẻ USA Inc.

For Best Results:  Designed to work as part of your nighttime skincare regimen, never stripping or overloading leaving you with shine-free, radiant skin in the morning.

để kết quả tốt nhất: Được thiết kế để làm việc như là một phần của chế độ chăm sóc da ban đêm của bạn, không bao giờ để da tiếp xúc lâu vói ánh nắng, da rạng rỡ trong mỗi buổi sáng.

Water, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Cyclohexasiloxane, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Silica, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Potassium Cetyl Phosphate, Fragrance, Sodium PCA, Zinc PCA, Xanthan Gum, Ethylparaben, Alcohol, Ascorbyl Glucoside, Tetrasodium EDTA, Magnesium PCA, T Butyl Alcohol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Dimethicone, Potassium Hydroxide, Dipropylene Glycol, Manganese PCA, Simethicone, Potassium Sorbate

Bình luận


Công ty Happy Skin Vietnam

Top