facebook

NOW Solutions Avocado Oil, 100% Pure 


100% Pure Moisturizing Oil

  • Supports skin elasticity
  • Nutrient rich/hydrating
  • Expeller-pressed and hexane-free

100% Pure Avocado Oil is an all-natural, nutrient-rich, food grade vegetable oil.  Heavy in texture, Avocado Oil increases epidermal elasticity, while thoroughly moisturizing and softening stubborn, dry or cracked skin.  When used as a massage oil, it's soft, soothing and leaves no greasy residue.

NOW® Solutions is the next step in the evolution of personal care products.  This comprehensive natural line encompasses anti-aging moisturizers and serums, bath and body gels, shampoos and conditioners, oral care, skin care, and essential oils, all of which are formulated with the finest functional ingredients from around the world.  NOW Solutions products avoid harsh chemicals and synthetic ingredients in our formulations, to provide a more natural product line.

Clear bottle contains UV light protectant.

Indications

Skin in need of hydration and increased elasticity.

©NOW Foods


100% dầu dưỡng ẩm nguyên chất

Tăng độ đàn hồi cho da
Giàu dinh dưỡng và chất hydrat
Ép mạnh và không hexane
100% Pure Avocado Oil là một loại dầu thực vật hoàn toàn tự nhiên, giàu dinh dưỡng. Mạnh trong kết cấu, Avocado Oil làm tăng tính đàn hồi cho da, trong khi triệt để dưỡng ẩm và làm mềm da khô nứt. Khi được sử dụng như một loại dầu massage, nó nhẹ nhàng, dễ chịu và không để lại nhờn.

NOW® Solutions là bước tiếp theo trong quá trình phát triển sản phẩm chăm sóc cá nhân. Dòng sản phẩm tự nhiên toàn diện này bao gồm các chất dưỡng ẩm chống lão hóa và huyết thanh, sữa tắm, dầu gội và dầu xả, chăm sóc răng miệng, chăm sóc da, và các loại dầu thiết yếu, tất cả đều được xây dựng với các thành phần chức năng tốt nhất từ ​​khắp nơi trên thế giới. Sản phẩm của NOW® Solutions không chứa các hóa chất mạnh và các chất tổng hợp trong tất cả các công thứci, để cung cấp một dòng sản phẩm tự nhiên hơn.

Chai sạch chống tia UV

Chỉ định
Da cần độ ẩm và tăng độ đàn hồi.

©NOW Foods

100% Pure Avocado Oil can be used as a scalp or skin conditioner, or as an emollient.  Also makes a soothing massage oil.


100% Pure Avocado Oil có thể sử dụng cho da đầu, da hoặc như chất làm mềm. Đồng thời làm dầu massage.

Avocado Oil (100% Pure)

Bình luận


Công ty Happy Skin Vietnam

Top