facebook

Olay Total Effects 7-in-1 Anti-Aging Moisturizer All-in-one moisturizer for younger, healthier-looking skin

  • Gives your skin 7 beautiful benefits: visibly reduces fine lines and wrinkles, uneven skin tone, uneven texture, dullness, prominent pores, age spots and dryness
  • Infused with VitaNiacin complex, providing 40% more vitamins than our previous formula
  • Non-comedogenic, so it won't clog your pores
  • One 1.7 fl oz bottle

Younger-looking skin is at your fingertips. Olay Total Effects Anti-Aging Moisturizer is now reformulated with 40% more vitamins. Total Effects’ VitaNiacin Complex, containing vitamin E, Pro-vitamin B5, and Niacinamide, otherwise known as vitamin B3, helps enhance your skin’s healthier look with 7 beautiful benefits. This complex combines humectants and skin conditioners to help keep skin hydrated, while its powerful vitamins and antioxidants help reduce the look of age spots, minimize the appearance of pores, and reduce the appearance of fine lines and wrinkles. Thanks to this multi-tasking formula, your skin is younger and healthier-looking.  When used, this 7-in-1 facial moisturizer nourishes and hydrates to give you younger-looking skin. Simply apply the Anti-Aging Moisturizer to your face and neck to restore firmness to your skin, and visibly reduce the signs of aging.  In no time, you will experience smoother skin texture, more even skin tone, and enhanced brightness. For proven results you can see, make this formula a part of your Total Effects skincare regimen.

1-800-285-5170

Made in USA

Dist by Procter & Gamble

Tất cả-trong-một loại kem dưỡng ẩm cho làn da trẻ hơn, khỏe mạnh hơn


Cung cấp cho da 7 lợi xinh đẹp của bạn: rõ ràng làm giảm nếp nhăn, màu da không đồng đều, kết cấu không đồng đều, hôn trầm, lỗ chân lông , đốm tuổi và khô

, cung cấp hơn 40% vitamin hơn so với công thức trước của chúng tôi

không gây mụn , vì vậy nó sẽ không làm tắc nghẽn lỗ chân lông của bạn

Một 1.7 fl oz chai


Da trông trẻ hơn ở trong tầm tay của bạn. Olay Total Effects Anti-Aging Moisturizer bây giờ là thay đổi công với hơn 40% vitamin. Total Effects 'VitaNiacin Complex, có chứa vitamin E, Pro-vitamin B5 và Niacinamide, hay còn gọi là vitamin B3, giúp nâng cao hình ảnh khỏe mạnh của làn da của bạn với 7 lợi ích tuyệt đẹp. Phức hợp này kết hợp chất giữ ẩm và điều da để giúp giữ cho làn da ngậm nước, trong khi các vitamin và chất chống oxy hóa mạnh mẽ của nó giúp làm giảm diện của các đốm đồi mồi, giảm thiểu sự xuất hiện của lỗ chân lông và giảm sự xuất hiện của đường nhăn và nếp nhăn. Nhờ công thức  này, làn da của bạn là trẻ hơn và khỏe mạnh hơn. Khi được sử dụng, điều này 7-in-1 nuôi dưỡng kem dưỡng ẩm da mặt và hydrat để cung cấp cho bạn làn da trông trẻ hơn. Đơn giản chỉ cần áp dụng Moisturizer Anti-Aging lên mặt và cổ của bạn để khôi phục lại độ săn chắc cho làn da của bạn, và rõ ràng làm giảm các dấu hiệu lão hóa. Trong thời gian không, bạn sẽ được trải nghiệm kết cấu làn da mượt mà, thậm chí nhiều màu da, độ sáng và tăng cường. Để có kết quả chứng minh bạn có thể nhìn thấy, làm cho công thức này là một phần của Total Effects chăm sóc da chế độ ăn.


1-800-285-5170


Made in USA


Quận của Procter & Gamble

Smooth on clean face and  neck.  Gentle enough for everyday use.  Designed to replace your moisturizer and specialty skin care products.

Mượt mà trên khuôn mặt  và cổ. Nhẹ nhàng đủ cho sử dụng hàng ngày. Được thiết kế để thay thế cho các sản phẩm kem dưỡng ẩm và chăm sóc da đặc biệt của bạn.

Water, Glycerin, Nicinamide (Vitamin B3), Isohexadecane, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Polyacrylamide, Sodium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C) (Vitamin C), Panthenol (Pro-Vitamin B5), Tocopheryl Acetate (Vitamin E) (Vitamin E), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Sucrose Polycottonseedate, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, C13 14 Isoparaffin, Stearyl Alcohol, Dimethiconol, Laureth 7, PEG 100 Stearate, Stearic Acid, Citric Acid, Propylparaben, Disodium EDTA, Methylparaben, BHT, Benzyl Alcohol, Ethylparaben, Ammonium Polyacrylate, Triethoxycaprylylsilane, Fragrance, Yellow 5 Lake, Red 40 Lake (CI 16035)

Bình luận


Công ty Happy Skin Vietnam

Top