facebook

Desert Essence 100% Pure Jojoba Oil for Hair, Skin & Scalp 


(Product received may temporarily differ from image shown due to packaging update.  Image & product details will be revised, shortly)

Desert Essence Pure Jojoba Oil is a pure and natural plant extract, which will penetrate and moisturize your skin without leaving any oily residue. This luxurious oil can be used to remove makeup and to cleanse clogged pores leaving the skin clean. Soften your hands and feet by massaging them with Jojoba Oil after bathing. Treat your hair and scalp to a rejuvenating massage with Jojoba Oil - especially good for moisturizing the scalp and to prevent dry skin or dandruff. This makes it suitable for even the most sensitive skin. May be used as a leave in hair treatment while in the sun or as an aftershave moisturizer.

No animal ingredients or testing. No alcohol, artificial detergents, color or synthetic perfumes.

Vegan

Desert Essence®


(Sản phẩm tạm thời có thể khác với hình ảnh được hiển thị. Hình ảnh và chi tiết sản phẩm sẽ được sửa đổi trong thời gian ngắn)

Desert Essence Pure Jojoba Oil là một chiết xuất thực vật tự nhiên và tinh khiết, sẽ thâm nhập và dưỡng ẩm cho làn da của bạn mà không để lại nhờn. Loại dầu cao cấp này có thể được sử dụng để tẩy trang và làm sạch lỗ chân lông bị tắc. Làm mềm da tay và chân bằng cách massage với Organic Jojoba Oil sau khi tắm. Làm trẻ hóa tóc và da đầu khi massage với Organic Jojoba Oil - đặc biệt tốt để giữ ẩm da đầu và giúp ngăn ngừa da khô hoặc gàu. Điều này làm cho nó thích hợp cho cả những làn da nhạy cảm nhất. Có thể được sử dụng như dầu dưỡng tóc để tránh ánh nắng mặt trời hoặc chất giữ ẩm sau khi cạo râu.

Không có thành phần hoặc thí nghiệm trên động vật.
Không có rượu, các chất tẩy nhân tạo, màu sắc hoặc nước hoa tổng hợp.

Hoàn toàn từ thực vật

Desert Essence®

Đang cập nhật

Jojoba Oil (100% Pure)

Bình luận


Công ty Happy Skin Vietnam

Top