facebook

DeVita Revitalizing Eye Lift Creme 


The "Eyes" Have It...
DeVita Natural Skin Care
|ab•so•lute| minerals™
Ask For It By Name

  • With Polypeptides, Collagen & Elastin Amino Acids
  • Contains Hyaluronic Acid, Vitamin K &Vitamin E
  • Gentle on Muscles & Tissues Surrounding Eyes
  • Paraben Free
  • 100% Vegan

And they surely will when you use DeVita's rich, yet feather-light eye nourishing cream.  Featuring DeVita's exclusive blend of Vitamin K (circulation encourager), Vitamin E, Hyaluronic Acid (moisture loving molecule), and Collagen and Elastin Amino Acids, all which help reduce the look of puffiness and dark circles, while adding needed moisture.  Specifically formulated to be gentle on the delicate muscles and tissues surrounding your eyes.

For over ten years now DeVita has been dedicated to developing beautifully pure age defying skin care products.  DeVita now brings that care and expertise to their exclusive line of color cosmetics - |ab•so•lute| minerals.  Just great, healthy coverage you can count on absolutely...

The DeVita Story...

For nearly my entire adult life my skin had suffered from chronic cystic acne, and then when my 40's hit, so did the ravages of the Arizona sun I had lived in all my adult life.  After spending many hundreds of dollars on expensive "name brand" products, which did nothing except break down my bank account and break out my face, I decided to use my background in chemistry to "deconstruct" those well known high priced potions.  I discovered there was nothing in them that would do what they claimed, nor was there any ingredient used that should be so costly.  And then, to top it all off, they were all loaded with poisons and preservatives!

After that sad discovery, I knew I had to take matters into my own hands.  At that time, I had a small essential oils company, and I began working with organic aloe vera as a dynamic delivery system together with cutting edge advancements in active natural ingredients to create the beginnings of an effective natural products line.  I began using them and getting great results, which all my family and friends noticed.  They, of course demanded to let in on my secret;  so after exhaustive and extensive research and development - DeVita Natural Skin Care was Born!

Our Basic Philosophy?

  • Make it Clean
  • Make it Work
  • Make it Natural
  • Make it Exceptional
  • Make it DeVita!

"Guided by Nature, Driven by Science"

All our packaging is made from recycled paper.

Made in USA
1-877-2-DEVITA


 Với polypeptide, Collagen & Elastin Amino Acids

Chứa Hyaluronic Acid, Vitamin K & Vitamin E

Nhẹ nhàng với cơ và mô xung quanh mắt

Không chứa paraben

100% thuần khiết

Và họ chắc chắn sẽ sử dụng khi bạn giàu sang, nhưng mắt kem dưỡng DeVita của lông ánh sáng. Với sự pha trộn độc quyền DeVita của Vitamin K (khích lệ lưu hành), Vitamin E, Hyaluronic Acid (độ ẩm phân tử yêu thương), và Collagen và Elastin Amino Acids, tất cả trong đó giúp giảm diện của bọng và quầng thâm, trong khi thêm đô ẩm cần thiết. Đặc biệt xây dựng để được nhẹ nhàng trên các cơ bắp và các mô xung quanh mắt của bạn tinh tế.

Trong hơn mười năm nay DeVita đã được dành riêng để phát triển các sản phẩm chăm sóc da tuổi bất chấp đẹp tinh khiết. DeVita bây giờ mang đến sự chăm sóc và chuyên môn để dòng độc quyền của họ về mỹ phẩm màu -  

Các câu chuyện có thật

Trong gần suốt cuộc đời da của tôi đã bị mụn trứng cá nang mạn tính, và sau đó khi 40 tôi nhấn, do đó đã làm sự tàn phá của ánh nắng mặt trời Arizona tôi đã sống trong suốt cuộc đời trưởng thành của tôi. Sau khi chi tiêu hàng trăm đô la vào các sản phẩm đắt tiền "thương hiệu", mà không làm gì ngoại trừ phá vỡ tài khoản ngân hàng của tôi và thoát ra khỏi mặt tôi, tôi quyết định sử dụng nền tảng của tôi trong hóa học để "mổ xẻ" những người nổi tiếng potions giá cao. Tôi phát hiện ra là không có gì trong đó mà có thể làm những gì họ tuyên bố, cũng không có bất kỳ thành phần được sử dụng mà nên quá tốn kém. Và sau đó, để đầu nó tất cả ra, tất cả họ đều nạp với các chất độc và chất bảo quản!

Sau đó phát hiện vấn đề, tôi biết tôi đã phải đưa vấn đề vào tay của riêng tôi. Vào thời điểm đó, tôi đã có một công ty tinh dầu nhỏ, và tôi bắt đầu làm việc với aloe vera hữu cơ như một hệ thống phân phối năng động cùng với những tiến bộ cắt cạnh trong thành phần tự nhiên hoạt động để tạo ra sự khởi đầu của một dòng sản phẩm tự nhiên hiệu quả. Tôi bắt đầu sử dụng chúng và nhận được kết quả tuyệt vời, mà tất cả các gia đình và bạn bè của tôi nhận thấy. Họ, tất nhiên yêu cầu để cho ở trên bí mật của tôi; vì vậy sau khi nghiên cứu toàn diện và sâu rộng và phát triển - DeVita Natural Skin Care đã được sinh ra!

vấn đề cơ bản của chúng tôi là:

Làm cho nó sạch

Lam cho no hoạt động

Làm cho nó tự nhiên

Làm cho nó vượt trội

"Được hướng dẫn bởi thiên nhiên, dẫn dắt bởi Khoa học"

Tất cả các bao bì của chúng tôi được làm từ giấy tái chế.

Made in USA

©Devita International, Inc

After cleansing and toning, gently pat with pinky finger a small amount under and around eye area.  Apply both morning and night for full performance.

Sau khi làm sạch và dưỡng da, vỗ nhẹ bằng ngón tay út một lượng nhỏ dưới và xung quanh vùng mắt. Áp dụng vào buổi sáng và ban đêm để thực hiện đầy đủ.

Aloe Barbadensis* (Aloe Vera Gel), Capric / Caprylic Triglycerides (Derived from Coconut), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hyaluronic Acid (Vegan Source), Palmitoyl Oligopeptide - Palmitoyl Tetrapeptide-3, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Seed Extract, Euphrasis Offinalis (Eyebright) Extract, Squalane (Olive), Panthenol (Vitamin B5), Phytomenadione (Vitamin K), Retinol (Vitamin A), Beta Glucan (Derived from Oats), Tocopherol (Vitamin E), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Extract., Ingredient Labeling Adheres to International INCI Standards., *Certified Organic, No GMO's

Bình luận


Công ty Happy Skin Vietnam

Top