facebook

JASON Quick Clean Makeup Remover Pads, Oil Free 


New Look ~ Same Great Formula

Quick Clean™

Natural Pioneer Since 1959

  • Pure, Natural Makeup Remover
  • Fragrance Free
  • No Parabens, SLS or Phthalates
  • Instantly Lifts Away All Types of Makeup
  • Cruelty Free

Pure Natural Makeup Remover - Quick Clean
Our pure natural, pre-moistened Makeup Remover pads instantly lift away all types of makeup, even waterproof.  Moisturizing Aloe Vera, Vitamin E, and refreshing Cucumber condition and hydrate.  No greasy residue, no need to rinse.

Born in 1959, Jason® was one of the first to offer natural products without harsh chemicals.  For over 50 years, we have delivered wholesome, no-nonsense, natural products that happen to really work.  Our formulas don't contain petrolatum, sodium lauryl or laureth sulfates (SLS), parabens or phthalates.  And we never test on animals.  We invite you to try our entire line of safe, effective, body-loving products.

Recycled ~ Recyclable

1-877-JASON-01

Made in USA

Warnings

For external use only.  Keep out of reach of children.  Avoid direct contact with eyes.

©The Hain Celestial Group, Inc

New Look ~ Same Great Formula

Quick Clean™

Natural Pioneer Since 1959

  • Tinh khiết, Trang điểm tự nhiên Remover
  • Nước hoa miễn phí
  • Không có Paraben, SLS hoặc Phthalates
  • Thang máy ngay lập tức Xa Tất cả các loại trang điểm
  • Không chứa các tác nhân gây hại
Pure Natural Makeup Remover - Quick Clean

Tự nhiên, Makeup Remover miếng pre-ẩm tinh khiết của chúng tôi ngay lập tức lấy đi tất cả các loại trang điểm, thậm chí không thấm nước. Giữ ẩm Aloe Vera, Vitamin E, và tình trạng dưa chuột tươi mát và hydrat. Không có dư lượng dầu mỡ, không cần phải rửa sạch.
Sinh năm 1959, Jason® là một trong những người đầu tiên cung cấp các sản phẩm tự nhiên mà không có hóa chất mạnh. Trong hơn 50 năm, chúng tôi đã giao lành mạnh, không vô nghĩa, các sản phẩm tự nhiên điều đó xảy ra để thực sự làm việc. Công thức của chúng tôi không chứa petrolatum, sodium lauryl hoặc laureth sulfates (SLS), parabens hay phthalates. Và chúng tôi không bao giờ thử nghiệm trên động vật. Chúng tôi mời các bạn thử toàn bộ dòng, hiệu quả, sản phẩm thân yêu an toàn của chúng tôi.
Tái chế
Sản xuất tại Mỹ
Cảnh báo
Chỉ sử dụng ngoài. Tránh xa tầm tay trẻ em. Tránh tiếp xúc trực tiếp với mắt.

Sweep Quick Clean Pure Natural Makeup Remover over closed eyes and skin until all traces of makeup are removed.  Use within 6 months.

Sweep Quick Clean Pure Natural Makeup Remover  tự nhiên trên đôi mắt khép kín và da cho đến khi tất cả các dấu vết của trang điểm được loại bỏ. Sử dụng trong vòng 6 tháng.

Water, Glycerin, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Certified Organic), Chamomilla Recutita Flower Extract (Matricaria, Certified Organic), Cucumis Sativus Fruit Extract (Cucumber), Euphrasia Officinalis Plant Extract (Eyebright), Helianthus Annuus Extract (Sunflower), Allantoin, Ascorbic Acid, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Sodium Chloride, Tocopherol, Alcohol (Certified Organic), Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Bình luận


X

Nhập SĐT và nhận ngay Voucher giảm 50% áp dụng cho Lấy Mụn, Detox, Destress


*** Áp dụng cho tất cả khách hàng mới

Công ty Happy Skin Vietnam

Top