facebook

Lumene Bright Now Visible Repair 2in1 Eye Cream & Concealer, Light-Medium 


2 in 1 Concealer & Eye Cream!

  • Anti-wrinkle
  • Cloudberry Stem Cell

Designed to provide multiple benefits:  eye cream helps to make the skin feel moisturized, supple and smooth, while also reducing the appearance of wrinkles.  Immediately illuminating concealer minimizes the appearance of dark under-eye circles.

Our innovative Cloudberry Stem Cell Technology helps to protect and activate skin's natural renewal and optimize skin's hyaluronic acid production to visibly reduce the appearance of wrinkles and provide smoother skin.  With added berry nectar full of antioxidants, skin is further protected, detoxified and brightened with a fresh glow.

Formulated without parabens, formaldehyde donors, mineral oil, synthetic colorants.

Made in FinlandWarnings

For external use only.  Avoid contact with eyes.  If irritation develops discontinue use.  Keep out of reach of children.

©Lumene Oy


2 in 1 kem che khuyết điểm  


Chống nhăn

Mâm xôi Stem Cell

Được thiết kế để cung cấp nhiều lợi ích: kem dưỡng mắt giúp để làm cho làn da cảm thấy ẩm, mềm mại và mịn màng, trong khi cũng làm giảm sự xuất hiện của các nếp nhăn. Ngay lập tức chiếu sáng che khuyết điểm giảm thiểu sự xuất hiện của bóng tối thâm dưới mắt.

Sáng tạo mâm xôi Công nghệ tế bào gốc của chúng tôi giúp bảo vệ và kích hoạt gia hạn tự nhiên của da và tối ưu hóa sản xuất acid hyaluronic của da rõ rệt làm giảm sự xuất hiện của nếp nhăn và cung cấp cho làn da mượt mà. Với thêm mật hoa mọng đầy đủ các chất chống oxy hóa, da được bảo vệ hơn nữa, người sau cai nghiện và sáng bừng lên với ánh sáng tươi.

Công thức không chứa paraben,  formaldehyde, dầu khoáng, chất màu tổng hợp.

Sản xuất tại Phần Lan


Eye Cream:  Apply a small drop to cleansed area around the eyes morning and night.

Concealer:  Apply concealer on top of the eye cream / make up.

Eye Cream :Thoa một giọt nhỏ vào khu vực làm sạch xung quanh mắt sáng và ban đêm.

Concealer: Áp dụng kem che khuyết điểm trước trang của kem mắt / make up.

Đang cập nhật

Bình luận


Công ty Happy Skin Vietnam

Top