facebook

ShiKai All Natural Hand and Body Lotion, Yuzu (Japanese Citrus) 


Rich In Organic Ingredients.

  • Moisturizing Formula
  • Rich in Aloe & Vitamin E to nourish dry skin.

This elegant moisturizing lotion will leave your skin feeling sensuously soft and smooth while providing nourishment and soothing relief  for dry or rough areas.

The Secret is a high concentration of pure Aloe Vera Gel and Vitamin E blended into a luxuriously rich base of natural vegetable oils. These moisturizers will provide your skin with long lasting softness which helps keep it supple and young looking. The natural oils absorb quickly without leaving an oily feel.

  • Rich in Natural Oils
  • Certified Organic Aloe
  • No Animal Ingredients
  • No Animal Testing

ShiKai has been developing natural skin and hair care products since 1975. Our goal is to make the finest, most natural and safest products possible. To meet our high standards, we formulate and produce each item with extreme care at our facilities in California.

Satisfaction Guaranteed: We welcome your comments and questions (800)-448-0298.

Made in USA

Vegan

ShiKai Products

Giàu Thành phần hữu cơ.

công thức dưỡng ẩm

Giàu Aloe & Vitamin E để nuôi dưỡng làn da khô.

Kem dưỡng ẩm thanh lịch này sẽ  cho làn da của bạn một cảm giác mềm mại và mịn màng  trong khi cung cấp chất dinh dưỡng và giảm nhẹ cho khu vực khô hoặc thô ráp.


The Secret là một sự tập trung cao của Aloe Vera Gel tinh khiết và Vitamin E  hòa trộn vào của các loại dầu thực vật tự nhiên dồi dào. Những chất dưỡng ẩm sẽ cung cấp cho làn da của bạn sự mềm mại lâu dài giúp giữ cho nó dẻo dai và tươi trẻ. Các loại dầu tự nhiên hấp thụ một cách nhanh chóng mà không để lại  cảm giác nhờn.


Giàu dầu tự nhiên

được chứng nhận Aloe hữu cơ

Không chứa thành phần động vật

Không thử nghiệm động vật

Viên Thế Khải đã được phát triển chăm sóc da và tóc sản phẩm tự nhiên từ năm 1975. Mục tiêu của chúng tôi là làm cho tốt nhất, hầu hết các sản phẩm tự nhiên và an toàn nhất có thể. Để đáp ứng các tiêu chuẩn cao của chúng tôi, chúng tôi xây dựng và sản xuất từng mặt hàng với cực chăm sóc tại các cơ sở của chúng tôi ở California.


Đảm bảo sự hài lòng: Chúng tôi hoan nghênh ý kiến ​​của bạn và câu hỏi (800) -448-0298.


sản xuất tại Hoa Kỳ


thực vật

không dành cho da mặt. Dùng cho người lớn.

Đang cập nhật

Water (Purified) (aqua), Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Gel, Vegetable Emulsifying Wax, Glyceryl Stearate, Apricot (Prunus Armeniaca) Kernel Oil, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Safflower (Carthamus Tinctorius) Seed Oil, Wheatgermam (Triticum Vulgare) Oil, Glycerine, Borage (Borago Officinalis) Seed Oil, Shea Butter (Butyrospermum Parkii) Fruit, Cocoabutter (Theobroma Cacaoseed Butter), Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Vitamin E Acetate (Tocopherol Acetate), Ethylhexl Glycerin, Natural Fragrance, Phenoxyethanol

Bình luận


Công ty Happy Skin Vietnam

Top